Tre nya år med Weine

Publicerad: 2024-06-04
Nyhet
Marcus Weinstock har idag skrivit på ett nytt treårskontrakt som assisterande tränare för J20-laget.

Marcus Weinstock var under många år en tongivande spelare när Örebro Hockey tog steget upp samt etablerade sig i SHL. Efter avslutad spelarkarriär fortsatte Marcus resa i Örebro Hockey som tränare i utvecklingsverksamheten. Tillsammans med Oscar Dahlgren har Marcus under de senaste fyra åren lett J20-laget samt varit en viktig del i teamet kring hockeygymnasiet. Nu står det klart att Marcus blir Örebro troget i minst tre säsonger till, det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2026/27.

– Vi är så klart väldigt glada över att kunna behålla Marcus i vår verksamhet. Kontinuitet på utvecklingssidan har varit en framgångsfaktor för oss och Marcus har verkligen utvecklats sedan han kom in som tränare. Med sin erfarenhet samt öga för detaljer är Marcus en viktig tillgång för oss och nu ser vi fram emot att fortsätta ta steg framåt, säger Henrik Löwdahl.

– I slutändan var det enkelt beslut att förlänga. Jag trivs otroligt bra och det har varit häftigt att fått vara med på den här resan som vi har gjort så här långt. Nu ser jag fram emot att få fortsätta utvecklas i min roll och så klart ge våra killar bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, säger Marcus Weinstock.

En längre intervju med Marcus Weinstock ser du inom kort här på hemsidan.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson