Nytt treårsavtal med Let´s Go By Bus

Publicerad: 2024-03-09
Nyhet
Örebro Hockey har idag glädjen att kunna meddela att Let´s Go By Bus förlängt sitt avtal som partner samt bussleverantör till våra lag över säsongen 2027/28.

Let´s Go By Bus är ett lokalt företag som under en flera år varit en viktig del av Örebro Hockey. Let´s Go By Bus är det självklara valet när det kommer till allt från korta transporter, rundturer inom Sverige och långturer ut i Europa. Nu står det klart att Let´s Go By Bus förlänger sitt avtal som partner samtidigt som man fortsätter köra alla klubbens lag över säsongen 2027/28.

– Jag känner en otrolig stolthet över att vi under många år haft ett starkt samarbete och att vi kör klubbens alla lag på ett tryggt och säkert sätt. Att vi som Örebroföretag kan samarbeta med ett så starkt varumärke som Örebro Hockey ger oss massvis med möjligheter och nu ser vi fram emot att fortsätta vår resa tillsammans, säger säger Let´s Go By Bus:s VD och grundare Daniel Sjöman.

– Först och främst är vi väldigt glada över att kunna skriva ett längre avtal med Let´s Go By Bus. Det känns så klart extra bra att vi kan fortsätta jobba tillsammans med ett lokalt företag som har varit oss trogna under många år, säger Jonas Almqvist på Örebro Hockey.

Klicka här för att läsa mer om Let´s Go By Bus.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson