MOFO Bostad blir ny dräktpartner

Publicerad: 2024-09-20
Nyhet
Idag har vi den stora glädjen att kunna välkomna MOFO Bostad som ny dräktpartner. MOFO Bostad kommer ta plats på SHL-lagets hjälmar och det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2026/27.

MOFO Bostad utvecklar hållbara bostäder på rätt sätt. För MOFO ska det vara enkelt. Genomtänkta och platsanpassade bostäder med hållbara material och ett effektivt byggande. MOFO tror att beprövade arbetssätt kompletterat med nytänkande och smarta lösningar ger hållbara samt trivsamma bostäder över tid. Alltså, kort och gott ska MOFO:s hållbara bostäder vara byggda på rätt sätt.

MOFO satsar nu tillsammans med Örebro Hockey då man från och med lördag kommer synas på SHL-lagets hjälmar.

– Inför lördagens SHL-premiär är vi stolta över att kunna meddela att vi på MOFO kommer ha vår logga på spelarnas hjälmar. För oss är det viktigt att synas i en positiv miljö och Örebro Hockey står för mycket av det vi står för. Vi jobbar hållbart och med hög säkerhet, det känns därför väldigt bra att vår logga kommer sitta på spelarnas hjälmar i minst tre år framåt. Inom kort är vårt mål att vara huvudpartner till Örebro Hockey, säger Mikael Folebäck och Fredrik Molin på MOFO Bostad.

– Vi är så klart både stolta och glada över att MOFO Bostad väljer att marknadsföra sig via oss. Vi tror precis som MOFO på långsiktiga samarbeten och att få göra det med lokala entreprenörer som vill använda Örebro Hockeys plattform för att utvecklas känns helt rätt, säger Jonas Almqvist på Örebro Hockey.

Klick här för att läsa mer om MOFO Bostad.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson