Den sportsliga verksamheten växer

Publicerad: 2023-08-30
Nyhet
Idag står det klart att Freddi Smulter fortsätter arbeta som scout för Örebro Hockey.

Freddi Smulter förstärkte under förra säsongen den sportsliga ledningen i sin roll som scout. Med sin bas i Finland har Freddi varit en viktig tillgång och nu står det klart att samarbetet fortsätter och utvecklas.

– Freddi kommer även i fortsättningen vara en viktig tillgång för mig och Stefan när det kommer till rekryteringsarbetet. Freddi har sin bas i Finland och ett brett kontaktnät främst bland spelare och ledare i den finska ligan men även i övriga Europa. Nu vi vill flytta fram positionerna ytterligare och Freddi kommer hjälpa oss med scouting av spelare i HockeyAllsvenskan samt SHL, säger Örebro Hockeys sportchef Niklas Eriksson.

Freddi Smulter är under veckan på plats i Örebro för att träffa den sportsliga ledningen och han ser fram emot att fortsätta i sin roll som scout.

– Jag är väldigt taggad på att fortsätta hjälpa Örebro Hockey. Vi fick lära känna varandra under förra säsongen och jag trivs i samarbetet med Niklas och Stefan. Jag vill bidra med mina kunskaper och hjälpa klubben att ta ytterligare steg i utvecklingen, säger Freddi Smulter.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson