Magnus Löwdahl blir tillförordnad VD för Örebro Hockey

Publicerad: 2024-02-23
Nyhet
Styrelsen för Örebro Hockey har kommit till en överenskommelse med Magnus Löwdahl om att gå in i rollen som tillförordnad VD för Örebro Hockey.

– Till att börja med så hälsar vi Magnus hjärtligt välkommen. Det känns oerhört bra att vi på ett snabbt och effektivt sätt fått möjligheten att få Magnus till klubben som tillförordnad VD, säger Styrelseordförande Ulf Rohlén.

– Magnus jobbar idag som organisationskonsult inom affärs- och verksamhetsutveckling. Så sent som för några säsonger sedan var Magnus Utvecklingsansvarig i Örebro Hockey och har sedan tidigare en bred erfarenhet inom hockeyn på lokal nivå. Magnus har dessutom god erfarenhet och bakgrund inom ekonomi, så vi känner verkligen att Magnus har den erfarenhet och kompetens som passar klubben mycket bra, säger Ulf Rohlén.

– Först och främst så känner jag mig hedrad att ta mig han det här uppdraget. Det är med stor ödmjukhet som jag nu tillsammans med övriga organisationen ska driva utvecklingen av verksamheten framåt, säger Magnus Löwdahl. 

Magnus Löwdahl tillträder sin tjänst omgående.

Intervju med Ulf Rohlén och Magnus Löwdahl ser du på hemsidan inom kort.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson