Årets välgörenhetsmatch

Publicerad: 2023-12-04
Nyhet
På lördag spelar vi för ett varmare Örebro.

Örebro Hockeys och Örebro Stadsmissions samarbete har pågått under många år och precis som tidigare år tillägnar vi nu en SHL-match till förmån för Örebro Stadsmission. I juletider är vårt engagemang extra viktigt, det är den tid på året då skillnaden mellan de som har och de som inget har blir som störst. En tid då ensamheten och utsattheten står i stark kontrast mot alla familjer som firar i trygg gemenskap.

I samband med lördagens SHL-match mot Växjö vill vi vara med och göra skillnad. Utöver tre poäng spelar vi för ett varmare Örebro och nu kan du vara med och göra skillnad. På plats i arenan har du möjlighet att vara med och bidra till Örebro Stadsmission och deras fortsatta arbete. Varje gåva är värdefull och tillsammans kan vi göra stor skillnad.

– I en tid när många kämpar och har det extra tufft blir lördagens match så klart extra viktig för oss. Som huvudpartner till Örebro Stadsmission vill vi göra skillnad och bidra till att stadsmissionen har förutsättningar att fortsätta sitt värdefulla arbete även i framtiden. Spelare, ledare samt övrig personal kommer inför lördagens match vara med och bidra till årets välgörenhetsmatch och vår förhoppning är att alla som har möjlighet sluter upp i kampen för ett varmare Örebro, säger Örebro Hockeys kommersiella chef Jonas Almqvist.

– Först och främst är vi så tacksamma över att kunna genomföra den här matchen med Örebro Hockey. I årets insamling fokuserar vi på ekonomiskt utsatta barnfamiljer. 13 % av alla barn i Örebro lever i familjer som inte får ihop sin ekonomi. För deras familjer är det omöjligt att få till julmat och julklappar. Därför finns vi där för att bidra med matkassar och presentkort. Det stöd som vi kan få från alla i och runt Örebro Hockey kommer göra väldigt stor skillnad för många familjer i Örebro, säger Sofia Strömberg på Örebro Stadsmission.

Vill du vara och bidra redan nu?
Swish: 900 53 15
Plusgiro: 90 05 31-5
Bankgiro: 900-5315

Märk gärna samtliga betalningar med: julgåva

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson