EXACT blir ny dräktpartner

Publicerad: 2023-08-03
Nyhet
Örebro Hockey kan stolt presentera en viktig partnernyhet inför säsongen 2023/24. EXACT gör tung comeback som partner till Örebro Hockey.

Bakom EXACT står grundaren och VD:n Jacob Strömberg. Jacob har varit en viktigt pusselbit i att Örebro Hockey har den positionen som vi har idag. Detta tack vare tidigare engagemang i styrelse, partnerskap samt ambassadör för Örebro Hockey.

– Jag och EXACT brinner för utveckling, bygga varumärke samt att vinna och alla de bitarna får vi med Örebro Hockey. Vi får värdefull nationell exponering, vi bidrar till en attraktiv stad och vi vill precis som Örebro Hockey vara bäst på det vi gör och dessutom driva utvecklingen framåt. Vi är supertaggade på detta och det känns helt rätt rätt för oss att gå in som dräktpartner. Jag ser även fram emot att sätta avtryck på Örebro Hockeys frukosthockey och närma mig A-laget, säger Jacob Strömberg med glimten i ögat.

EXACT har idag 15 kontor i Sverige och är även verksamma i norra Europa och arbetar hårt samt målmedvetet för att behålla sin ledande ställning inom mätbranschen. EXACT hjälper även kunder att förverkliga sina visioner – att gå från en vit fläck på kartan till ett framgångsrikt byggprojekt.

– Samarbetet med EXACT är ett kvitto på att vi gör rätt saker och att vi har en attraktiv marknadsplattform. I det här fallet fyller vi vår partners behov av lokal exponering, men framförallt nationell exponering. Vi är superstolta att ha EXACT med på tåget och en stark lokal entreprenör som utöver partnerskapet bidrar med idéer och förslag på utveckling, helt i Örebro Hockeys anda, säger Örebro Hockeys Kommersiella Chef Jonas Almqvist.

Klicka här för att läsa mer om EXACT.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson