Ny tränare för NDHL-laget

Publicerad: 2024-08-12
Nyhet
38-årige Evelina Husar blir ny tränare för NDHL-laget.

Evelina ansluter närmast från Västerås, där hon under de tre senaste säsongerna varit huvudtränare för Västerås lag i NDHL. För Evelina blir det här inte första gången flyttlasset går till Örebro. Evelina gick under tidiga delen av tvåtusentalet på hockeygymnasiet i Örebro och totalt blev det fyra säsonger i Örebrodressen som spelare. Nu återvänder Evelina till Örebro, där hon kommer ingå i tränarteamet för NDHL-laget. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024/25.

– Det känns jättebra att kunna välkomna Evelina till oss. Evelina har en gedigen hockeyerfarenhet och vi tror att hon är helt rätt person när vi nu ska flytta fram vår position ytterligare. Vårt uttalade mål är göra en långsiktig satsning på damsidan och här kommer Evelina ha en nyckelroll, säger Daniel Tagesson, Sportchef Dam.

– För min del ska det här både bli spännande och roligt. Jag ser fram emot att komma tillbaka till Örebro och få chansen att vara med på den här resan. Vi kommer ställa ett slagkraftigt lag på benen, där vi ska kunna vara med och utmana topplagen. Nu längtar jag efter att få dra igång och träffa alla i och runt organisationen, säger Evelina Husar.

NDHL-laget samlas för att starta en ny säsong på torsdag. Håll koll i våra kanaler för fler nyheter under veckan.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson