Ung kvartett förlänger

Publicerad: 2023-09-13
Nyhet
Idag står det klart att den unga kvartetten Malva Lindgren, Wilma Tagesson, Selma Karlsson samt Maja Armborg förlänger sina avtal över den kommande säsongen.

Malva, Wilma, Selma och Maja är alla födda 2008 och var starkt bidragande i avancemanget till NDHL. Den talangfulla kvartetten kommer även spela TV-Pucken som går av stapeln i helgen. Trots deras unga ålder kommer de nu ha en viktig roll när Örebro tar steget upp i NDHL.

– För oss har det varit viktigt att behålla alla fyra i vår verksamhet. Det är fyra talangfulla tjejer som har en spännande resa framför sig. Det som sticker ut för mig är deras hunger och vilja att bli bättre varje dag, säger Daniel Tagesson, sportchef dam.

Malva Lindgren
Född: 2008
Position: Back
Kontrakt över säsongen 2023/24
Kommentar från Daniel Tagesson: Malva är fysiskt stark, spelar alltid rejält och utöver det besitter hon även en bra spelförståelse som gör henne användbar i alla spelformer.

Wilma Tagesson
Född: 2008
Position: Back
Kontrakt över säsongen 2023/24
Kommentar från Daniel Tagesson: Från sin backposition är Wilma duktig på att driva spelet och hon bygger mycket av sitt spel via en stark skridskoåkning.

Selma Karlsson
Född: 2008
Position: Forward
Kontrakt över säsongen 2023/24
Kommentar från Daniel Tagesson: Selma spelar med en otrolig energi, hon är skicklig i spelet med puck och kommer vara en viktig kugge i vårt lag under säsongen.

Maja Armborg
Född: 2008
Position: Forward
Kontrakt över säsongen 2023/24
Kommentar från Daniel Tagesson: Maja är väldigt smart ute på isen och med sin spelförståelse kommer hon kunna hjälpa oss över hela planen.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson