Robert Bergh förlänger

Publicerad: 2024-08-12
Nyhet
Tillsammans med Evelina Husar kommer Robert Bergh leda NDHL-laget.

Med sin gedigna erfarenhet från Örebrohockeyn anslöt Robert under förra säsongen som assisterande tränare i NDHL-laget. 38-åringen var under säsongen en viktig del i ledarteamet och nu står det klart att Robert förlänger sitt avtal över kommande säsong. Tillsammans med Evelina Husar kommer Robert nu leda NDHL-laget och det innebär att de tillsammans delar på huvudansvaret.

– Vi är jätteglada över att kunna behålla Robert ett år till. Med sin erfarenhet och noggrannhet kommer Robert fortsätta vara en viktig tillgång för oss. Nu kommer han tillsammans med Evelina att leda laget och det känns som vi har satt ihop ett starkt ledarteam som kompletterar varandra på ett bra sätt , säger Daniel Tagesson, Sportchef Dam.

– Först och främst känns det väldigt inspirerande att fortsätta ytterligare en säsong. Det här blir mitt andra år med tjejerna och att få chansen att fortsätta jobba vidare på det vi har påbörjat ska bli spännande. Förra säsongen blev resultatmässigt något över förväntan, så nu känner man ett stort sug efter att ta ytterligare steg i rätt riktning, säger Robert Bergh.

NDHL-laget samlas för att starta en ny säsong på torsdag. Håll koll i våra kanaler för fler nyheter under veckan.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson