Hockeytorsdag på hemmaplan när Timrå gästar

Publicerad: 2023-10-11
Nyhet
För första gången sedan förra säsongens kvartsfinalserie drabbar nu Örebro och Timrå samman.

Torsdag 12 oktober
Örebro-Timrå
Nedsläpp 19:00
Arenan öppnar 17:30

Biljettläget
Tre av fyra hemmamatcher har hittills varit helt slutsålda. Vi går återigen mot en stark publiksiffra, men i skrivande stund finns det fortsatt bra biljetter att köpa. På hemmastå finns det just nu 130 biljetter kvar till försäljning. På sittplats har det varit bra tryck på biljetterna och för tillfället hittar du de bästa platserna på sektion P. Klicka här för att köpa biljetter från 150 kr.

Matchens profil
På torsdag är Ludvig Larsson matchens profil. Efter slutsignalen träffar du Ludvig i souvenirbutiken.

Var med och gör skillnad
Ta på dig matchtröjan och halsduken. Var med och gör skillnad i arenan. På hemmastå ger vi allt för Örebro Hockey och stöttar med både sång och flaggor. Följ klackledarnas direktiv och sjung fram laget till seger.

Kom i tid på torsdag
För att säkerställa trygga och säkra evenemang för vår publik samt personal visiteras samtliga besökare vid entrén. För att undvika långa köer ber vi därför alla att komma i så god tid som möjligt till arena. Det är inte tillåtet att ta med sig cykelbatterier in i arenan. Det har även införts ett förbud mot större väskor till matchen. Om du av någon anledning behöver ta med väska så är det max måttet 40*40*20 cm som gäller som störst. Vi ber om överseende för eventuella köer.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson