Tvåårskontrakt med Herman Liv

Publicerad: 2024-07-22
Nyhet
Örebro Hockeys talangfulla målvakt Herman Liv har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

17-årige målvakten Herman Liv går nu in på sin fjärde säsong i Örebrotröjan. Herman har under sin tid i klubben imponerat med sitt spel i juniorlagen. Under den senaste säsongen var Herman starkt bidragande när J18 försvarade SM-guldet samt till att J20 kunde bära en silvermedalj.

Nu står det klart att Herman stannar i Örebro i minst två år till. Herman har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2025/26. Då Herman ännu inte haft speltid i SHL och på så sätt inte kan erbjudas ett rookieavtal blir det nya avtalet ett hybridavtal mellan junior och A-lagskontrakt.

– Herman har imponerat på oss under sina år i Örebrotröjan. Vi ser Herman som en framtidsman och gillar verkligen hans noggrannhet samt höga tävlingsnivå. Att vi nu kan fortsätta jobba tillsammans med Herman i minst två år till, samtidigt som han blir en naturligare del av SHL-laget, känns både spännande och inspirerande, säger Henrik Löwdahl, Sportchef Herr.

– Jag har trivts väldigt bra sedan dag ett här i Örebro. Jag har fått en bra utbildning och ser verkligen fram emot att fortsätta jobba hårt för att ta nästa steg i min karriär. Det finns mycket att lära från Enroth, Artzen och alla tränare, nu får jag chansen att fortsätta göra det och det ska bli kul att dra igång en ny säsong, säger Herman Liv.

Herman Liv
Ålder: 17 år
Längd: 184 cm
Vikt: 76 kg

Moderklubb: HV71
Aktuellt: Nytt tvåårskontrakt med Örebro Hockey

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson