Jonas Warman ny huvudtränare för U16

Publicerad: 2024-08-28
Nyhet
Nu står det klart att Jonas Warman blir ny huvudtränare för U16.

Efter att Simon Löwdahl tagit steget upp till J18 tar nu 28-årige Jonas Warman över huvudansvaret för U16. Jonas har som spelare ett förflutet i Örebrodressen då han gjorde resan från U16 till J20. Jonas startade sedan sin tränarkarriär på Trängen och nu står det alltså klart att han återvänder till Behrn Arena. Vid sin sida kommer Jonas ha Max Andersson samt Rasmus Ljung som assisterande tränare och precis som tidigare fortsätter Henrik Lundberg som målvaktstränare.

– Jättekul att kunna välkomna Jonas till oss. Han har gjort det bra på Trängen och han kommer passa bra in här hos oss. Jonas har ett starkt driv och brinner för utveckling så det ska bli spännande att följa hans framfart här hos oss, säger Oscar Dahlgren.

– Det känns otroligt inspirerande att hoppa på det här uppdraget. Det finns mycket kunskap hos alla ledare här och det är något som jag ser fram emot att ta del. Jag har fått jobba med den här ålderskullen som tar steget upp till U16 i två år och det ska bli spännande att få fortsätta följa deras framfart här i Behrn Arena, säger Jonas Warman.

Kontraktet med Jonas Warman sträcker sig över säsongen 2024/25.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson